Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Nickname

Ingrid Oonincx

prijs: € 10.00

Paperback

ISBN: 9789044332810


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebben die ze tijdens het chatten aan elkaar toevertrouwen. Noor wil dolgraag moeder worden, terwijl Dagmar juist niet weet wat ze met haar plotselinge zwangerschap aanmoet. Roos is op haar beurt het huisvrouwenbestaan met twee kleine kinderen zat en verdenkt haar echtgenoot van overspel. Voor ze het beseffen zijn de levens van Noor, Dagmar en Roos op een verontrustende manier met elkaar verweven en worden ze geconfronteerd met hun grootste angsten.

TitelNickname
Auteur(s)Ingrid Oonincx
ISBN9789044332810
Vervangt ISBN9789044327113
Afmetingen215x142x25 mm
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 10.00
BindwijzePaperback
Gewicht349 gram
Voeg een recensie toe »

       Nickname

Geschreven op woensdag 21 december 2011 door I. Verbruggen

Het verhaal gaat over drie vrouwen en hun leefwereld rond kinderen: Dagmar wil geen kinderen, maar wordt zwanger; Noor wil kinderen, maar kan niet zwanger worden en Roos heeft twee kinderen, maar voelt de druk van het moederschap. Ze delen hun geheimen via een chatbox, maar hebben elkaar in het echte leven nog niet gezien. Stilaan worden de levens echter met elkaar verweven.

De stijl is vlot en leest goed weg. Gevoelens wordten goed uitgewerkt en het is een goed doordacht verhaal. De hoofdstukken zijn zeer kort. In het begin is dit lastiger om echt mee te gaan met de hoofdpersonen, maar op het einde geeft het wel spanning. De hoofdpersonen zijn geschreven in personaal perspectief. Halverwege het boek komen ook de mannen aan het woord. Ze lijken er maar toegevoegd om het verhaal beter te doen uitkomen. De schrijfster had hen beter vanaf het begin een stem gegeven.

Thrillen deed het boek niet. Het duurde heel lang voordat er actie kwam. Het was ook direct duidelijk dat de schrijfster je op het verkeerde spoor wilde zetten. Op het einde hoop je dan een spannende ontknoping te hebben, maar die wordt in slechts drie korte hoofdstukken afgehandeld.