Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Zie mij

Jennifer Hillier

prijs: € 20.99

384 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400510760


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Toen Angela Wong, een van de populairste meisjes van de school, 16 jaar oud was, verdween ze van de een op de andere dag spoorloos. Niemand weet wat er met haar is gebeurd, noch Geo, haar beste vriendin, noch Kaiser, die bevriend was met beide meisjes.

Veertien jaar later worden Angela’s stoffelijke resten gevonden in de bossen bij Geo’s ouderlijk huis. Kaiser, nu rechercheur in Seattle, lijkt de zaak eindelijk te kunnen oplossen. Angela was een van de slachtoffers van de beruchte seriemoordenaar Calvin James.
Destijds was Calvin Geo’s eerste liefde. Ze droeg zijn duistere geheimen met zich mee tot het bewijs rond zijn daden haar in de gevangenis deed belanden.
Maar net nu ze op het punt staat te worden vrijgelaten, duiken er opeens nieuwe lichamen op. Ze zijn op exact dezelfde wijze omgebracht als Angela.
Het is overduidelijk: de moordenaar is op weg naar Geo en met elke moord komt hij dichterbij. Maar de waarheid is nog verontrustender dan iedereen had kunnen bedenken.
Een intelligente, verrassende thriller van een nieuwe auteur om rekening mee te houden. Voor de liefhebbers van Gillian Flynn, Karin Slaughter en Lisa Gardner en de Netflixserie YOU.
TitelZie mij
Auteur(s)Jennifer Hillier
ISBN9789400510760
Afmetingen215x140x31 mm
Aantal pagina's384
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht500 gram

      King trekjes

Geschreven op woensdag 6 oktober 2021 door Charlotte Veltman
?Zie mij? is het Nederlandse debuut van Jennifer Hillier. En eigenlijk is dat jammer, want deze auteur verdient veel meer credit dan ze nu krijgt. Wellicht dat uitgeverij Bruna wilde ontdekken of de boeken van haar gelezen zullen worden. Nu dan kunnen ze gerust zijn, dat doet men. In ?Zie mij? is er eindelijk niet een vrouwelijk hoofdpersonage het slachtoffer van een seriemoordenaar, maar het liefje van. Geo was de vriendin van Calvin Klein, een vrouwenmoordenaar en zij heeft het goed voor elkaar. Onder een andere naam is ze onderdirecteur bij Shipp Pharmaceuticals, is dertig jaar en zal gaan trouwen met de directeur. Maar de stoffelijke resten van haar Angela Wong zijn gevonden, een tiener die 14 jaar geleden verdween, en Geo was haar beste vriendin. Calvin Klein zit al in de gevangenis voor de moord op andere vrouwen. Geo was er bij de nacht dat Angela verdween en ook zij wordt gearresteerd tot grote verbijstering van haar huidige vriend. Wat weet zij? I ruil voor haar medewerking om te getuigen tegen Calvin krijgt ze vijf jaar gevangenis. En deze deal pakt ze graag aan. Na vijf jaar komt ze vrij, maar dan begint er een nachtmerrie. Iemand moordt opnieuw op dezelfde manier als Geo?s vroegere vriendje Calvin. Maar hij zit een levenslange straf uit, dus wat is er aan de hand en waarom heeft de moordenaar het op haar voorzien? ?Zie mij? is een boeiende thriller. Vanaf de eerste bladzijde word je in het leven van Geo gezogen en je ziet haar voor je, prachtig gekleed in design met een prima verstand. En Geo is een vechtster gebleken, ze weet haar staande te houden in de gevangenis. Je wordt door Hillier op het verkeerde been gezet, plot na lot kom je dichter bij de waarheid en de waarheid is hard. Hillier heeft kennis van zaken, over moordonderzoeken, gevangenissen en schuwt seks niet. Hillier vertoont King trekjes, en elke liefhebber mag deze zelf invullen. Veel lees- en huiverplezier. En dan toch een opmerking, de oorspronkelijke titel Jar of Hearts mocht van mij wel letterlijk vertaald worden?..
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.