Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Terug naar Cornwall

Marelle Boersma

prijs: € 17.95

350 pagina's, Paperback

ISBN: 9789461094018


Levertijd: 2-3 werkdagen

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?
TitelTerug naar Cornwall
Auteur(s)Marelle Boersma, Marelle Boersma
ISBN9789461094018
Afmetingen216x137x30 mm
Aantal pagina's350
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.95
BindwijzePaperback
Gewicht450 gram

      Terug naar Cornwall

Geschreven op maandag 7 september 2020 door Silvia van Elzelingen

Jill ontdekt vlak na de dood van haar vader een raadselachtig briefje dat hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar Cornwell, haar geboortegrond, op zoek naar haar familie en achtergrond. Daar aangekomen blijkt haar hele leven gebaseerd te zijn op leugens. Wat bedoelde haar vader met het briefje? Is Jill in staat om het raadsel te ontrafelen?

Marelle Boersma (1957) heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals ‘Ik volg je’ en ‘Vals alarm’ (ruim 100.000 ex.) ‘Vals alarm’ won de tweede prijs bij de Thrillerawards 2012 en stond ruim 6 weken in de Bestseller 60. Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Op dit moment schrijft Boersma aan een serie Vertrek-thrillers. De eerste ‘Chateau de Provence’ kwam uit in 2018, gevolgd door ‘Ciao Sicillia’ en ‘Enkele reis naar de Algarve’. Haar nieuwste Vertrek-thriller ‘Terug naar Cornwall’ verscheen in het voorjaar van 2020. Samen met Jan, haar grote liefde, vertrok ze naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven. Inmiddels heeft ze Portugal alweer verlaten en is ze een nieuw avontuur in Frankrijk aangegaan.

In ‘Terug naar Cornwall’ reist de 31-jarige Jill Skewes af naar Cornwell, het land waar ze geboren is. Haar vader is pas gestorven en liet na zijn dood een raadselachtig briefje voor haar achter. ‘Nu ik dood ben, mag ik eindelijk praten.’ Vastbesloten het geheim te ontrafelen gaat Jill op zoek in haar geboorteland naar haar afkomst. Al sinds haar vijfde jaar is haar moeder verdwenen uit hun leven en Jill herinnert zich nog maar weinig van haar. Wat heeft haar vader al die jaren voor haar verzwegen, en wat is er gebeurd met haar moeder waardoor zij alleen achterbleef bij haar vader? Wanneer Jill in Cornwall aankomt wacht haar geen warm welkom en blijkt haar hele leven gebaseerd te zijn op leugens. Het liefst zien ze haar meteen weer vertrekken. Maar vastberaden als ze is, probeert ze langzaam maar zeker alle puzzelstukjes in elkaar te leggen.

Marelle Boersma heeft met ‘Terug naar Cornwall’ een mooi deel geschreven in de serie Vertrek-thrillers. De korte hoofdstukken spelen zich afwisselend af in het heden en het verleden, en zijn geschreven vanuit wisselende perspectieven. Door middel van verschillende verhaallijnen komen we langzamerhand achter de waarheid. De schrijfstijl is vlot en toegankelijk, de karakters zijn goed uitgediept. Het verhaal is boeiend en regelmatig word je op het verkeerde been gezet. De omgeving is gedetailleerd en filmisch beschreven, je ziet de ruige grillige natuur van Cornwall en de lieflijke theetuin zo voor je. Spanning en romantiek wisselen elkaar in rap tempo af.
Marelle Boersma, zelf schrijfdocent, weet als geen ander je aandacht ook deze keer weer gevangen te houden tot en met de laatste bladzijde.

Een aanrader voor iedereen die van raadsels, mysteries en onverwachte plotwendingen houdt.Auteur: Marelle Boersma
Titel: Terug naar Cornwall
Uitgever: De Crime Compagnie
Jaar van uitgifte: 2020
ISBN: 9789461094018

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.