Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Tong

Marly van Otterloo

prijs: € 18.50

224 pagina's, Paperback

ISBN: 9789462971806


Levertijd: 2-3 werkdagen

Originele roman waarin een dochter de geheimen van haar tongloze moeder ontrafelt ***** Wanneer de 27-jarige Fee na de plotselinge dood van haar moeder ontdekt dat die altijd heeft gelogen over de oorzaak van het verlies van haar tong, wil ze de waarheid boven water. Wat gaat er schuil achter haar moeders geheim en is er nog meer niet waar? TONG is een intrigerende, strak gecomponeerde pageturner over een complexe moeder-dochter-relatie.
TitelTong
Auteur(s)Marly van Otterloo
ISBN9789462971806
Afmetingen215x140x19 mm
Aantal pagina's224
UitgeverUitgeverij De Kring
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 18.50
BindwijzePaperback
Gewicht296 gram

      Intrigerende thrillerachtige roman

Geschreven op woensdag 25 november 2020 door Jos van Cann

Niet de vis, maar het orgaan, of liever gezegd het missen daarvan, daar draait het om voor de 27-jarige Fee Greeve. Zij verliest plotseling haar tongloze moeder en krijgt van een arts te horen dat die haar orgaan niet door kanker heeft verloren maar op een andere wijze. Fee – een koele, kordaat werkende en levende tegelzetter, staat van de ene dag op de andere voor een raadsel. Waarom heeft haar alleenstaande moeder die ze nooit anders heeft gekend, haar – veel anderen – nooit de waarheid verteld? Ze raakt gefascineerd en bezeten door het raadsel en wil het kost wat kost oplossen.

Mengvorm & interview
Dit oorspronkelijke uitgangspunt weet Van Otterloo keurig uit te werken in een roman met duidelijk thrillerachtige elementen. Maar deze mengvorm is niet het belangrijkste ijzer in haar vuur. Dat is het personage Fee en de taal waarin ze haar schetst en haar – innerlijke – zoektocht onder woorden, geuren en kleuren brengt. Het levert een intrigerend verhaal op, met vaart en voldoende spanning om ook de thrillerlezer aan zijn zijde te krijgen.
Klik HIER voor een interview met Marly van Otterloo naar aanleiding van Tong.

 

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.